“Uitnodiging : serious health game voorschrijven van antibiotica”

“De NIHR Health Protection Research Unit in Healthcare Associated Infection and Antimicrobial Resistance op Imperial College London nodigt u van harte uit om deel te nemen aan een van de twee halve dag workshops over betrokkenheid bij een serious health game voor het voorschrijven van antibiotica.

Het doel van de workshop is het begrijpen van op games gebaseerde benaderingen van het wereldwijde probleem van anti-microbiële resistentie (AMR). Het onderzoeksprogramma voor serious games wordt daarbij toegepast op het voorschrijven van anti-microbiële middelen, inclusief de ontwikkeling van ‘On call: antibiotics’.

Het spel presenteert verschillende virtuele patiënten die behandeling nodig hebben, waarbij geleidelijk aan meer klinische informatie wordt verstrekt om de diagnose en het management te bepalen. Spelers kunnen kiezen voor orale antibiotica, breed- of smalspectrum-intraveneuze (IV) antibiotica voorschrijven, verdere tests aanvragen of de patiënten ontslaan zonder enige behandeling. Hun beslissingen worden gescoord door een algoritme dat accurate diagnose en beheer beloont en verkeerde of vertraagde beslissingen bestraft.

Verschillende functies bevorderen de constante interactie met het spel. Het gebruik van timers en scores, het vergroten van de moeilijkheidsgraad van de casus, directe feedback op de prestaties en berichten door peers, andere zorgprofessionals, patiënten, ziekenhuisbeheer en kwaliteitsinspecteurs van de overheid, dragen bij tot het gewenste gedrag.

Er zijn twee data om uit te kiezen: Workshop 1 vindt plaats op dinsdag 23 januari – 13:00 – 17:00 uur, Imperial College South Kensington Campus, Imperial College Union, Beit Quadrangle, Prince Consort Road, Londen SW7 2BB. De workshop heeft een capaciteit van 25 personen.”

Bron: Eventbrite

Meer weten over AMR? Download flyer ‘AMR in één dag’_25 jan 2018

Back


What is going on with AMR?
Stay tuned with remarkable global AMR news and developments!
Popup Plugin